torsdag, august 10, 2006

Speidarleir øvestått nok ein gong!

Der va siste del av ferien forbi og farr.... speidarlandsleir på Røros! va kult nok de ja...! Eg, Sindre og Anders meldte oss på som maur for leirvekå sånn at me fekk de for halv pris. De som va litt teit (syns eg jaffal) va at me plutselig blei flytta øve frå å var vanlige maur for heile leiren te å var maur for bare vår underleir! Derfor måtte me og komma opp litt tidligare enn de me egentlig hadde tenkt! eller.. dvs... eg visste ingenting om det før dagen før me sko dra omtrent.. så eg trudde leiren starta på torsdagen si me sko var der oppe te dess. men leiren starta ikkje egentlig før på lørdagen! så de blei i grunnen ein liten overaskelse for meg då.. men men.... dei dagane før de kom folk va jo greie sånn sett.. me sette opp noken telthallar og målte opp områder og sånt. tellte raier blant aent.
Va jo heilt greit sånn arbeidsmessig å var underleirsmaur i staen for vanlig maur forsåvidt... va litt drit(!) at me då fekk ansvar for dassane... altså å fylla på dopapir å sånt.. men si me va tri stykk delte me opp dagane og dermed gjekk de øve i likaste laget. så alt i alt va leiren heilt grei! men de va kje stort meir heller egentlig... ikkje for min del jaffal.. kjeda meg litt innimellom.. og så va de litt stress å jobba sånn så me gjor.. ikkje at de va stress i seg sjøl men de va litt stress å heila tiå ha de hengande øve seg at de konne komma opp noke me måtte gjer! fekk liksom aldri heilt fri... så de blei kje akkuratt den ferievekå eg hadde håpt på! men men... som sagt va de heilt greit....
Eg va så sleip at eg stakk av litt føsta helgå då! Ibbe og familien va på besøk sjå besteforeldre i trondheim så eg tok toget opp der på lørdagskvelden lika godt.. så øvenatta eg der te søndag og tok toget him på søndags kveld! va ganske fint! sikkelig sløvedag der oppe på søndagen då! på badetur å sånt typisk! knall!! he he.. joda.... så sånn va de.. trur kje eg gidde å skriva meir om leiren eg egentlig...

WOW
Ja ja men sann... itte øve ein måne nesten uten å spela wow i de heila tatt (føst skjærgårds og sverige, så fulltidsjobbing dei to vekene eg va hima med i snitt ti timar jobb kvar dag og så te slutt speidarleiren) havna eg "ut på kjøret" igjen denna vekå! ibbe er på TMF og ikkje har eg måtta jobba te langt på natt så då har eg konna sitta inne å bli med guildet på raid kvar kveld! konge!! he he! tippe dåkke syns eg er nerd nå jaffal! ja ja... søndag va de MC del to midt på dagen, så når eg logga inn sånn i to tiå fekk eg umiddelbart spørsmål om eg konne bli med! og de blei eg sjølsagt! så me tok dei to siste bossane (major domo og ragnaros) på føste forsøk og si me va så godt i gang tok me lika godt Onyxia i same slengen! der viste me jaffal kor über me er! for ved ett uhell fekk me med oss to vaktar inn i reiret te Onyxia og dermed måtte me drepa dei mens me slåss mot Onyxia! men jammen klarte me de altså! og eg fekk meg ein fin liten offhand og! Ancient Cornerstone Grimoire! va ingen andre som ville ha an så eg då la eg inn minimumsbud på an lika godt... dumt å la gode items gå te spille! håpe bare på ein god one hander te å bruka samen med an nå!! he he... jadda... tippe detta er kjekt å lesa på ja!
mandag va de bwl raid på gang.. desverre logga eg på noken minutt for seint så eg fekk kje plass i raidet med ein gong.. sjøl om di absolutt trengte ein druid! men de va så.... eg grinda i blasted land og hørrte på ka som skjedde via TeamSpeak. Va litt drit å hørra på jubelen itte at di hadde klart å slå Vaelstras for føste gong og veta at viss eg hadde vore ett kvarte tidligre inne så hadde eg og vore med!! men men.. eg blei invitert te raidet itte de då.. for då va de noken så måtte gå.. så eg fekk i de minsta sjå litt av koss ting er vidare! va ganske villt fram te den neste bossen må eg sei.. er omtrent ein 40 minutts kamp gjennom masse mobs som har ein heilt sinnsjuke respawn timer! så når man føst er i gong er de ingen skikkelige pausar før du har drept bossen! me wipa noken gongen men kom oss faktisk te slutt nesten heilt fram te bossen! då va de desverre ein så datt ner frå platået me stod på og agroa dermed ein ganske så god skokk med mobs nerante.. så når den flokken kom opp va heile raidet vekke på noken få sekund! va faktisk litt løye då! di fleste tok de med godt humør og klåkkå va blitt så masse at me avslutta raidet ittepå...
Så på tirsdag va de ZG på gang! va kult! tydelig at guildet bjynne å bli ganske etablert og velorganisert! me klarte å hålla godt og vel ein boss per halvtime i starten! glei litt ut i slutten og va uheldige og hadde ein wipe på nest siste bossen men elles gjekk raidet heilt knirkefritt! klarte te og med Hakkar på føste forsøk! så de va kje så verst må eg sei!!! fekk ikkje noke loot der då.... droppa noken ting eg trong men va noken andre og som la inn bud på de så eg gidda kje sløsa vekk mine hardt opptjente dkp's... På onsdag va de klart for MC del 1 igjen! så då va eg igjen med frå starten av. gjekk ganske knirkefritt i starten men når me nerma oss dei siste to bossane (dvs dei to i midten egentlig, si detta va MC del 1) så fekk me noken wipes! va stort sett tøys.... va litt morsomt de og egentlig... va hunterar som dreit seg ut når di sko pulla bossane... og si de va ein hunter som datt utforbi kanten i bwl på mandag blei de ein del spøking ront hunterars evne te å wipa raids! he he stemningen va god tross problemene og alle wipså... trur me wipa to eller tri gonger ca så de va jo kje så veldig gale då sånn sett!
I kveld (torsdag) va de klart for ein ny bwl! og denna gongen klarte eg jammen meg å komma på tidsnok te at eg fekk var med frå starten! føste fighten mot Razorgore er fillen dritvanskelig!! me hadde 6 eller 7 wipes der før me omsider fekk de te! hadde ein der me klarte å ødelegga alle eggå sånn at me kom te stage to, men me hadde så lite folk i live at me ikkje hadde skjangs te å fullføra de... desverre.... men te slutt klarte me de altså! og så va de vidare te Vaelastrasz! og de va jammen meg ein intresag kamp! alle får ein buff som gir 500 mana/ 50 energy og 50 rage per sekund! så dermed er de bare te å pøsa på med dei beste tingå du har uten å tenka på å gå tom for mana i de heila tatt! va litt kult! men de va litt stress føsta forsøket si eg ikkje visste heilt koss de fungerte... men de er så... jaffal så klarte me an på tredje forsøket! og de va jo kje så verst om eg får sagt de sjøl! me hadde an nere på ca 2-4% begge dei to føste forsøkå og men va typisk akkuratt sånn at de ikkje gjekk... men men... me klarte de jo te slutt! he he! innen me va ferdige der va klåkkå så masse at de ikkje va aktuellt å fortsetta noke vidare... jaffal ikkje med tanke på at de tar så villt lang tid å komma te den neste bossen! ja ja.. de va jaffal sinnsjukt kult å vara i gong med Black Wing Lair!! sjøl om eg fortsat trenge ein del ting og tang frå Molten Core...! men de er så.... trur kje eg har så masse meir å sei her nå egentlig... men detta er kanskje meir enn nok?? he he!!
Viss du faktisk lese alt detta må eg sei meg mektig imponert altså!!!

SÅ de va alt for denna gongen...! så får me sjå om de kanskje kan bli ett nytt innlegg om ikkje så lenge..! som kanskje ikkje handle så masse om wow?!?!

ja ja...

Elske deg Ingrid Beate!! muhahaha! må liksom ha de med!

2 Comments:

Anders tøset said...

elsk elsk.

15 august, 2006 15:11  
Ingrid Beate said...

ooo, så tøffe, klarte å ordna sånn att alle konne skriva :P mohaha
va egentli ganske så kjedeli å lesa ka du skreiv denne gangen :P hehe, hørrt d mesta før... udenom wow då, og d skjønne eg meg ikje på så d... elske deg og :)

16 august, 2006 00:14  

Post a Comment

<< Home