onsdag, november 01, 2006

Tadadadadada!!!

Ja nå er de jammen på høg tid at eg får inn et skikkeligg innlegg her altså...!
Har hatt litt masse å gjer på jobb og sånt i de sista... og så har dataen vore mongo i tillegg så då har eg kje vore i humør te å skriva i bloggen når eg har sotte på nettet... Som et førsøk nå ska eg laga masse små avsnitt med bare litt tekst om kvar tema! I staen for dei sinnsjukt lange innleggå som garrantert ingen gidda å lesa tidligare..!!

Bærbar pc!
Har tenkt å kjøpa meg bærbar pc nå... Har kje klart å fiksa den stasjonære og de hadde vore greit med ein bærbar når eg ska i militæret å sånt.. Vett kje heilt ka eg ska kjøpa meg ennå då... Har surfa litt ront og sitt.. Fonne ein Acer TravelMate 6460 som ser ganske ok ut! Men sånt koste jo penger då.... Så får sjå om eg går inn for de eller ikkje.. Bjørnar vil ha meg te å kjøpa eple då! Men eg er kje sikker på de.... er nok litt for innbitt PC mann trur eg..... Men eg ska jaffal surfa litt ront å sjå!

Ommøblering
Flytta litt på ting på rommet her om dagen... Drog bokhyllå litt lenger ut frå veggen sånn at de blei plass te den eine store høgtalaren mellom den og veggen. Høgtalaren stod tidligare forran hyllå... Gidda kje forklara meir i detalj koss rommet ser ut så detta får bli ein post kun av interessa for dei som har vore på besøk her! Flytta og den litla hyllå som hang ner frå taket inn sånn at hu nå henge mellom hyllå og veggen. Altså øve den høgtalaren eg alerede har nevnt..! Resultatet av denna ommøbleringen va då at rommet blei ennå meir avdelt i og med at du fekk "bokhylleveggen" lenger ut i rommet, de førte og te at fjernsynet kom meir midt i rommet, og at de blei litt meir symetri i opplegget..! Og så blei de litt meir øvesiktligt og!! Så eg va ganske fornødd med dei små endringane..!!

Jobb på Vestro!
Ja som alle vett har eg altså jobba på vestro nå i to månar... Og trives ganske så greit der..! Har jobba villt masse då... Masse øvetid og sånt... Så har vore ganske slitsomt te tider... Og eg har kje hatt tid te så masse aent! Men på den lysa sidå har eg blitt ganske vandt med å stå opp halv seks då!! og så betale de seg jo ganske godt å jobba såpass masse!! he he.. Hadde i utgangspunktet kontrakt fram te 5 november. Og de er jo altså ut denna vekå... Men i dag fekk eg jammen fornya an fram te jul!! om enn med litt forandringar... Ska jobba itte avtale med sjefen nå... Si de ikkje er så stort behov for folk som de va tidligare.. Så viss de er dagar de ikkje er behov for folk så får eg fri... Ska få beskjed om detta på forhånd då sjølsagt!! Så eg er godt fornødd eg då!!

Ein liten notis om WoW!
Eg har jo kje fått spelt noke WoW nå på to månar pga dataen og jobben så eg har kje noke særlig å oppdatera dåkke med omkring min egen karakter... Men eg kan opplysa om at guildet klarte å drepa Nefarian i går!! Så de betyr at me faktisk har klarert heile BWL og!!!! Bare drit at eg ikkje har anledning te å spela då..... men men... Komme seg sikkert de og når eg får skaffa meg børbar pc!! he he!

The Unholy Alliance!
Eg og Sindre og Emil og ein kamerat av Emil og Kay Morten ska altså på konsert med The Unholy Alliance i Oslo den 15. Nov!! Glede meg så villt!!! Trur de komme te å ta av heilt vanvittig!! og sånt like me!! Emil snakkte om at han hadde lyst te å ta ein liten sverigeferie ittepå... At me tar fri fredagen og å tar ei langhelg i sverige!! hadde vore knallkult!! men er kje sikkert eg får fri fredagen... snakka med sjefen i dag om å få fri.. Har jo kje hatt mulighet før i og med at eg føst i dag fekk svar på om eg fekk jobba lenger... Fekk greit fri onsdag og torsdag men me måtte sjå de litt ann med fredagen... Er litt sjukemeldingar å sånt på gang.... men får jaffal håpa på de besta!!

Nå trur eg kje eg gidde å skriva meir....... Håpe detta innlegget er greit å lesa jaffal!! ikkje overkill langt!!

PS Har altså fått meg ny telefon nå og den har sånn flott kamera! og mulighet te å legga bilder direkte inn i bloggar på glogger.com!! så der komme de te (og har og nå i noken veker) blitt oppdatert litt ofrare enn denna hovedbloggen! og fordelen der er jo at du får et bilde med på kjøpet! og si eg må skriva innlegget på telefonen blir de kje så veldig langt..!! så sjekk ut bildebloggen folkens!!!

10 Comments:

Blogger Råtapung/ said...

ein sjelden oppdatering av bloggen her ser eg! må bare sei at eg personleg håpar på at du ikkje får fri på fredagen sånn at du ikkje kan reisa te sverige, sånn at eg sleppe å ta buss heim, sånn at eg kan sitta på i bil!

02 november, 2006 21:42  
Blogger Hologram said...

Blir vel sikkert te at me kjøre i emil sin bil bort og så at me tar buss him igjen begge to i så fall?? men de får me sjå på når den tid komme.... får sjå litt ka Kay har planlagt... har prøvd å ringa an noken gonger i de sista men han har visst slutta å ta telefonen.. eller så er han ute på et viktig militært oppdrag i ingenmannsland... typisk Kay altså....!

02 november, 2006 22:10  
Blogger Sheriff John Bunnell said...

Ja d e Kay "Commando" Hustveit...elle ka han hette. sandeid-navn hvertfall.

05 november, 2006 20:06  
Anonymous Bjørnar said...

Ja Apple e tingen! Er ikke noe mer å si om det! ellers, unholy alliance? heavy dark death metal eller? nei, er nok ikke noe for meg det!

06 november, 2006 20:38  
Blogger Guffen said...

hmmm.. finne ikkje link t min blogg sjå deg! Skamma deg ska du! Har linka dg lenge eg.. hehe

14 november, 2006 22:04  
Blogger Vidar said...

Koss va unholy alliance? Stas?

17 november, 2006 09:29  
Blogger Hologram said...

Unholy va überfett!!
men publikum ca litt suxor.... va skikkelig dødt... nesten ingen moshing... va ein som grabba tak i t'skjortå mi og drog meg inn i folkemengden og skjellte meg ut i den eine moshpitten så de gir vel et godt bilde av koss stemningen va... men va sjølsagt noken så tok av då så me fekk no slått frå oss ein del og!!
Va noken songar som tok av og då! f.eks ein te Children of Bodom der vokalisten snakka litt føst og avslutta med "and keep the pit rolling!!" og då forstod viss folk at man konne ta av litt.. men de ga seg sjølsgt itte den eine songen då..:(
In Flames va konge då! trur de va ein del som hadde venta på dei så då blei de faktisk litt bevegelse i massene... men ikkje noken sjuke moshpittar då heller....
så sånn va de...! får skriva ett innlegg om de snart når eg får tid...... he he:p

06 desember, 2006 00:22  
Anonymous Martin said...

Ja, detta e den mest oppdaterte blogfgen som finnest=P

26 desember, 2006 12:53  
Anonymous Skjevå said...

Ja, Her skjer det alltid noko nytt...

13 januar, 2007 22:27  
Anonymous martin said...

Ja, kvar einaste gong eg går inpå denna bloggen så oppdage eg noko nytt og spanande!
No la eg for eksempel merke te at det e vanskeleg å tella antall a-ar i Tadadadadadada!!! Men viss ein telle strekane opp på d-ane så går det betre.

26 januar, 2007 19:42  

Legg inn en kommentar

<< Home